Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές της Ρόδου!

Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές της Ρόδου!
Σφοδρές είναι και σήμερα, οι αντιδράσεις δεκάδων συμπολιτών μας σε διάφορες περιοχές της πόλεως Ρόδου και της Ιαλυσού εξαιτίας κυρίως της έλλειψης νερού που παρουσιάζεται και εντείνεται ολοένα και περισσότερο.

Στην περιοχή του Ροδινιού και της Ανάληψης από σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν επιπλέον και το πρόβλημα της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον κόσμο.

Από πληροφορίες της Ροδιακής, δύο μονάδες ντίζελ της ΔΕΗ στη Σορωνή έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από βλάβη που υπέστησαν, ενώ εκτός λειτουργίας είναι επίσης και ο ένας αεριοστρόβιλος.

Οι κάτοικοι της Ιαλυσού, επίσης, σε επικοινωνία τους με την ΡΟΔΙΑΚΗ, χαρακτηρίζουν την κατάσταση της έλλειψης νερού επί τόσες ημέρες, ως απαράδεκτη και καλούν τους αρμόδιους να προχωρήσουν σε λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων, για να το αντιμετωπίσουν.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο, είπαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ κάτοικοι της Ανάληψης, του Ροδινιού και της Ιαλυσού.

Πρόκειται περί μεγάλης δοκιμασίας για ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, να βρίσκονται δηλαδή κλειδωμένοι μέσα στα σπίτια τους χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα σε κάποιες περιοχές, με θερμοκρασίες καύσωνα που ξεπερνούν ακόμα και τους 39 βαθμούς!»

Πηγή: rodiaki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017, 00:28