Συνελήφθησαν χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Πόλης, μία γυναίκα και ένας άνδρας, 27 και 28 ετών αντίστοιχα, για ληστεία εις βάρος ενός 39χρονου οδηγού ταξί.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επιβιβάστηκαν στο επαγγελματικό όχημα και, προσποιούμενοι τους πελάτες, ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει στην οδό Αρκαδιουπόλεως.
 
Φτάνοντας στον προορισμό τους, ο 28χρονος δήλωσε αδυναμία να πληρώσει το προβλεπόμενο κόμιστρο και υποσχέθηκε στον οδηγό να του καταβάλει το αντίτιμο σε επόμενη συνάντησή τους, η οποία προγραμματίστηκε λίγες ώρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο οδηγός έφθασε στο σημείο του ραντεβού, ο 28χρονος με την απειλή μαχαιριού τού αφαίρεσε ένα δαχτυλίδι και το κινητό του τηλέφωνο, για να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν. Έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθη και η 27χρονη γυναίκα.

Παράλληλα, στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης