Ένας ελαφρά τραυματίας, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, είναι το αποτέλεσμα συμπλοκής που σημειώθηκε περίπου στις 10 μ.μ. της Κυριακής στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες , όλα ξεκίνησαν όταν αλλοδαπός, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, «πείραξε» δύο κορίτσια που περνούσαν από μπροστά του στον δρόμο, στη συμβολή των οδών Ταντάλου και Μοναστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ομάδα αλλοδαπών που ήταν στο σημείο, ενδεχομένως πακιστανικής καταγωγής σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, προσπάθησε να τον αποτρέψει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας ο πρώτος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο μέσα σε ελάχιστο χρόνο, η ομάδα ωστόσο των αλλοδαπών είχε ήδη τραπεί σε φυγή. Λίγο αργότερα η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές από την περιοχή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τα άτομα συνδέονται με το επεισόδιο. Το αποψινό είναι μόλις το τελευταίο από μια σειρά επεισοδίων που συμβαίνουν στην περιοχή γύρω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό το τελευταίο διάστημα, με την αστυνομία να έχει αυξήσει δραστικά την παρουσία της, τόσο με περιπολίες, όσο και με σταθερές δυνάμεις σε συγκεκριμένα σημεία, όπως η εκκλησία των Αγίων Πάντων.

Πηγή: GrTimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης