Ημέρα γενικής απεργίας σήμερα και ήδη τα πρώτα σοβαρά προβλήματα καταγράφονται αυτήν την ώρα στο Κηφισό, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με προβλήματα κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην άνοδο του Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών και στις εξόδους των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται και στη  λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και στις  Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας. Παράλληλα, απέραντο πάρκινγκ θυμίζει αυτήν την ώρα και η λεωφόρος Συγγρού ενώ σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο όσο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω απεργίας

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν σήμερα από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω  συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης