Νέες πληροφορίες για τον 32χρονο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγη ώρα μετά την εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα και για τον οποίο ερευνάται ο ρόλος του στο μακελειό έφερε στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερία Yeni Safak.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, το όνομα του 32χρονου είναι Σουλεϊμάν Νταλγκίς και πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος είχε αποταχθεί στην Τουρκία καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης παράνομων μεταναστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 9άρια φυσίγγια και πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα δεν έχει πει λέξη στους Έλληνες αστυνομικούς.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι ο Νταλγκίς ήταν ένα από τα δύο πρόσωπα που στο διάστημα 4 με 11 Σεπτεμβρίου, είχε επισκεφθεί το σπίτι που διέμεναν οι έξι στη Λούτσα.

Ο 32χρονος Τούρκος μια ημέρα πριν την δολοφονία είχε διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής της Λούτσας, κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που εξετάζεται είναι αν ο Νταλγκίς είχε βοηθήσει στην είσοδο στην Ελλάδα ορισμένους από τους έξι Τούρκους καθώς και αν τους είχε μεταφέρει στην Ιταλία για να συναντήσουν τον Μπαρίς Μπογιούν, τον τούρκο μαφιόζο για τον οποίο φέρονται να δούλευαν οι έξι εκτελεσθέντες.

Το δημοσίευμα:

Λούτσα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης