Με τον μύθο, ότι οι γυναίκες είναι μονογαμικά όντα, έχουν γαλουχηθεί πολλές γενεές. Όταν όμως γκρεμίζονται οι αναστολές και καταρρίπτονται τα ταμπού, αναδεικνύεται η πραγματική φύση της γυναίκας, η οποία είναι πιο κοντά στο παραμύθι της Αμαζόνας, παρά σε εκείνο της αφοσιωμένης πριγκίπισσας…

Σύμφωνα με τους βιολόγους και του ανθρωπολόγους, τα θηλυκά είναι γονιδιακά προγραμματισμένα ως δυνητικώς πολυγαμικά. Και αυτό γιατί σκοπός τους είναι η γέννηση ενός υγιούς παιδιού. Η ύπαρξη πολλών εραστών αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης και δίνει τη δυνατότητα στο θηλυκό ωάριο να γονιμοποιηθεί από το καλύτερο σπερματοζωάριο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρα είναι ψευδής (ή λανθασμένη) η πεποίθηση που έχει καλλιεργηθεί, ότι η γυναίκα έχει χαμηλότερη σεξουαλική επιθυμία και μειωμένα σεξουαλικά ένστικτα σε σχέση με τον άνδρα, γεγονός που την καθιστά λιγότερο διαθέσιμη σε πολυγαμικές επιλογές.

Ενώ η αλήθεια είναι ότι, αν μια γυναίκα, στο πλαίσιο ενός γάμου ή μιας μακροχρόνιας σχέσης, δεν ενδιαφέρεται πολύ για το σεξ, αυτό οφείλεται στο ότι έχει βαρεθεί την επαφή με τον συγκεκριμένο άνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης