Κορίτσια, ετοιμαστείτε! Στις 15 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εκπτώσεις κι εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να είμαστε σίγουρες γι’ αυτά που θέλουμε να ψωνίσουμε και να αποφύγουμε τυχόν υπερβολές.

Στην αγορά υπάρχει η δυνατότητα για κάποιες έξυπνες και οικονομικές αγορές, που θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την εικόνα μας και πάνω από όλα την ψυχολογία μας. Γιατί όλες ξέρουμε τι σημαίνει… “βγαίνω στα μαγαζιά και ψωνίζω!”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα νιώθετε ότι τα θέλετε όλα, όμως βάλτε στον εαυτό σας όρια γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και θα πρέπει να είμαστε εγκρατείς.

Μπορούμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις και να ψωνίσουμε πράγματα που πραγματικά έχουμε ανάγκη αλλά και ρούχα ή αξεσουάρ που λόγω ανεβασμένης τιμής δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

… Ξεκινήστε με μία προ- αγορά και εντοπίστε τα είδη που θέλετε.

… Καταγράψτε τις τιμές.

… Συγκρίνετε και αγοράστε τα στην καλύτερη τιμή που θα μπορούσατε.

… Μην πτοείστε αν είναι ακόμη ακριβά, πολλά καταστήματα ρίχνουν τις τιμές προς το τέλος των εκπτώσεων.

Γι’ αυτό μην σας πιάνει η καταναλωτική σας μανία και μην ξοδέψετε όλα σας τα χρήματα από την πρώτη μέρα. Απλά περιμένετε αν θέλετε κάτι πάρα πολύ!

Οι εκπτώσεις ενδείκνυνται για την αγορά κλασικών και ακριβών κομματιών, που λόγω ποιότητας αλλά και… οίκου είναι ακριβά. Έτσι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για μοναδικά κομμάτια όπως καλές, ακριβές τσάντες, σικάτες γόβες, επώνυμα ρούχα. Η χαρά δηλαδή κάθε γυναίκας.

Επισκεφτείτε τους διάσημους οίκους που θα θέλατε να ψωνίσετε, έστω και ένα μικρό πορτοφολάκι, και ρίξτε μια ματιά. Ακόμη κι αν δεν βγαίνετε οικονομικά, μην στενοχωριέστε, υπάρχουν και άλλα πιο φτηνά αντικείμενα που με το γούστο σας θα είναι εξίσου σικάτα.

Καλή βόλτα και καλά ψώνια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης