Η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο- μαύρο. Μπορεί να είναι και τρίχρωμη, όπως ακριβώς τα ρούχα της άνοιξης. Η εποχή της μονοχρωμίας ή της διχρωμίας τελείωσε! Τολμήστε να βάλετε παραπάνω από δύο χρώματα στο ντύσιμό σας.

Δεν είναι εύκολο να τα συνδυάσετε και σίγουρα αποτελεί ρίσκο για το συνολικό αποτέλεσμα. Αν καταφέρετε, όμως, να τα φορέσετε σωστά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα περισσότερα fashion shows για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2009, είδαμε τους σχεδιαστές να “παίζουν” με τα χρώματα και να δημιουργούν cocktail ρούχα για όλους τους τύπους γυναικών.

Φορέματα σε διάφορα σχέδια και υφάσματα συνυπάρχουν με τις τριχρωμίες, κάνοντάς τα το απόλυτο must της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ρούχα που κυριαρχούν είναι τα τρίχρωμα συνδυασμένα με γεωμετρικά και γραμμικά σχήματα.

Αν σας αρέσει το tricolor ντύσιμο, διαλέξτε ρούχα σε πορτοκαλί μαζί με ροζ και κάποιο γήινο χρώμα όπως το καφέ. Επίσης, ένας άλλος ωραίος συνδυασμός είναι αυτός του φούξια με το μοβ και το σομόν. Αν πάλι όλα τα παραπάνω δεν σας αρέσουν, τολμήστε έναν συνδυασμό έντονου κίτρινου με ανοιχτό ή σκούρο μπλε και χακί.

Μην φοβάστε, λοιπόν, τα πολλά χρώματα στο ντύσιμό σας. Άλλωστε, όπως λένε και οι ψυχολόγοι, τα χρώματα μας φτιάχνουν την διάθεση. Για αυτό αφήστε την μουντάδα στο σπίτι σας και φορέστε τα πιο φωτεινά σας ρούχα!  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης