Αν πιστεύεις ότι το γκρι είναι ένα καθαρά χειμερινό χρώμα, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την άποψή σου, αφού το γκρι είναι το νέο χρώμα του καλοκαιριού.

Όλοι οι γνωστοί οίκοι έχουν λανσάρει δημιουργίες που «πραγματεύονται» το άλλοτε χειμωνιάτικο trend σε υφάσματα όπως σουέντ, μετάξι, μαλλί, chiffon, και σε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις από γκρι περλέ, μεταλλικό μέχρι ποντικί, ασημένιο, feather (το γκρι του χελιδονιού) και ανθρακί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια παλέτα, το γκρι θεωρείται πάντα ένα από τα πιο χρήσιμα συμπληρωματικά χρώματα, αφού έχει την ιδιότητα να χάνεται στο σύνολο και να επιτρέπει να προβάλλονται και να κυριαρχούν τα έντονα χρώματα.

Αυτό όμως το καλοκαίρι, η συμφωνία του γκρι παίρνει τα ηνία και προωθείται ως εκστατικό must-have σε κάθε σωστό outfit για όλες τις ώρες της μέρας.

Έστω και αν είναι ένα φόρεμα, κάποιο απλό t-shirt, ένα σακάκι, ένα παντελόνι ή ακόμη ένα σύνολο που αποτελείται από διάφορες μινιμαλιστικές αποχρώσεις του χρώματος, αυτή τη σεζόν το γκρι καθιερώνεται -κι εσύ δεν έχεις καμία ελπίδα να αποφύγεις την τάση που θα σε κάνει να δεις το γκρι με άλλο μάτι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης