Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 15:06
Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων
Τι παραπάνω έχει ο Τζέιμς Μποντ, που διαθέτει τη δική του σειρά ρούχων; Κάπως έτσι σκέφτηκε η... συνάδελφός του Άννα Τσάπμαν και αποφάσισε να πάρει τον ίδιο δρόμο, παρουσιάζοντας μια κολεξιόν που η ίδια χαρακτηρίζει ως τα φονικά της όπλα για τις γυναίκες.

Η κοκκινομάλλα Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος έγινε διάσημη χάρη στην εξωτερική της εμφάνισή της και... καλλιέργησε την εικόνα της σεξοβόμβας όταν παροπλίστηκε. Κάτι που αξιοποίησε αλλάζοντας επαγγελματικό προσανατολισμό. Η Τσάπμαν είχε συλληφθεί το 2010 στη Νέα Υόρκη, σε μια επιχείρηση κατά του ρωσικού δικτύου κατασκοπείας. Το όνομά της επανήλθε στη διεθνή επικαιρότητα όταν πριν από μερικούς μήνες έκανε πρόταση γάμου μέσω Τwitter στον Έντουαρντ Σνόουντεν, προσφερόμενη να τον βοηθήσει ώστε να πάρει άδεια παραμονής στη Μόσχα.

Τα περισσότερα ρούχα που σχεδίασε είναι φορέματα και, σύμφωνα με την ίδια, έμπνευσή της αποτέλεσε το γεγονός ότι η ίδια επέστρεψε στη Ρωσία έπειτα από τη σύλληψή της «με μια μπλούζα της φυλακής».

Βέβαια, ο χώρος της μόδας δεν... ενθουσιάστηκε με την άφιξή της. Έπειτα από την παρουσίαση της κολεξιόν της στην Τουρκία, στιλίστας δήλωσε στη «Russian Daily» πως «Δεν θα έλεγα ότι έχει το ιδανικό γούστο. Άλλωστε φορά εντελώς συνηθισμένα ρούχα».

Αν δεν «πιάσει» πάντως στον χώρο του σχεδίου μόδας, μπορεί πάντα να κάνει το μοντέλο. Άλλωστε στο ενεργητικό της έχει ήδη επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις στην πατρίδα της.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 16:43