Τί να φορέσω πάλι; Στέκομαι στην ντουλάπα μου που μοιάζει με το «Μαυσωλείο του Λένιν» πια. Λόγω παλαιότητος θα σκεφτείτε, λάθος. Είναι που η μέση μου έχει γίνει σαν την Μέση Ανατολή, έχω την Α’ και την Β’ περιφέρεια Αθηνών και ανάμεσα στο στήθος μου από το πάχος δεν υπάρχει Λωρίδα της Γάζας, αλλά η Μεσοποταμία….

Τώρα καταλάβατε σωστά! Τα κιλάκια που φούσκωσαν το σωματάκι σας και δεν είναι εγκυμοσύνης για να δικαιολογούνται, είναι κοιλιοδουλείας. Πόσες φορές θα το περάσεις αυτό ξανά και ξανά… Δεν βαρέθηκες να κάνεις το σώμα σου φυσαρμόνικα; Ξέρω τι έπαθες πάλι… Έγινες «FAT –Ε ΜΕ» δηλαδή ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΗ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε να τους γνωρίσουμε.

ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΙ: Είναι ένα τμήμα του κοινωνικού συνόλου που άγεται και φέρεται με γνώμονα το ΦΑΓΗΤΟ. Υποτάσσονται στις ορέξεις τους… Συνώνυμο ~ λαίμαργοι.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν πολλοί άνδρες και γυναίκες. Άλλοι φίλοι, άλλοι εχθροί, άλλοι συγγενείς, άλλοι ξένοι. Θα τους συναντήσεις συνήθως σε ταβερνεία, να πιτσιλιούνται από το λίπος καθώς γυρνάει η σούβλα και τα ρούχα τους να έχουν ποτίσει από τις οσμές της τηγανίλας (μπλιάχ!). Τα τραπέζι θα είναι γεμάτο από πιάτα με όλα τα κοψίδια Βάρης και Χασιάς μαζί. Όπως έλεγε ο Κωνσταντίνου «μοτεράκι έχεις στο πιρούνι;» για να φθάσουμε στη χήρα του Μιχαλάκη που θρηνεί το σύζυγο που έσκασε από το φαΐ «Τι το ‘θελες το αρνί Μιχαλάκη μου;»

Στην παραλία θα τους δείτε, είτε Μαγιόρκα (δηλαδή με μαγιό όρκας) να θάβονται κάτω από την ομπρέλα στο φαγητό είτε trendy, δηλαδή αυτοί που δεν προδίδονται από το σώμα τους – πολλές φορές σας ξεγελά – πάντοτε να μιλούν για το τι θα φάνε μετά… Εκείνη ακριβώς τη στιγμή νιώθουν μια μικρή λιγουρίτσα στο στομαχάκι τους και θέλουν κάτι να τσιμπήσουν. Μέχρι και μωρά θα κάνουν να κλαίνε ζηλεύοντας τις λιχουδιές τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα clubs δεν θα τους συναντήσετε, αφού προτιμούν τα εστιατόρια, χώρους που μπορούν να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και ό,τι μέρος διαθέτει πιάτα, πιρούνια και κουτάλια. Καλά η λαδόκολλα όχι ότι τους χαλάει… δεν είναι μπανάλ ποτέ, απλώς vintage.  

Άντε μετά να κλείσουν τη βραδιά με κανένα χαλαρό ποτάκι για να χωνέψουν. Το γνωστό… φυστικάκια για την όρεξη και μια γκουμούτσα γεμάτη με ζάχαρη και φρούτα «βαπτίζεται το ποτό daiquiri fruits». 
 
Συνήθως κάνουν παρέα με άτομα του ίδιου life style, γιατί αγάπη μου πρόκειται για νοοτροπία ζωής για ορισμένους από εμάς, αλλά και αν δεν είσαι σε κάνουν ίδιο με αυτούς – καλά τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι κι εσύ!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ:
1ον Μια δίαιτα, μια επίσκεψη σε διαιτολόγο και γυμναστήριο γρήγορα.
2ον Νερό, φρούτα και χυμούς (για το γνωστό τρίπτυχο-κλύσμα)
3ον Μόνο κρέας και σαλάτα, αλλά μια Παρασκευή θα το ρίξετε έξω! Ας
πάει και το παλιάμπελο.
4ον Σάουνα, σάουνα, σάουνα (σιγά κάηκα κοριτσάκι μου!!!)
5ον Ράψτε το… και γίνετε φίλοι μόνο με τη ζυγαριά σας (μόνο
ηλεκτρονική για να μην κλέβετε)

Αλλιώς… θα κλαίτε, όταν το παντελόνι σας θα χωράει μόνο στην παλιάς σας Barbie… Άσε που τα τόσα ρούχα σας θα είναι Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Μόδας ντουλάπας και εσείς απλώς η χοντρή συμβασιούχος φύλακας, που λέει στους τουρίστες – σκόρους «No photos, don’t touch, σιε λιέω» (με Καρδιτσιώτικο accent)

Γίνετε και πάλι πρωταγωνίστρια και από την μερίδα των ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΩΝ περάστε στο ΜΙΣΗ μερίδα… Εξάλλου, οι φίλοι σας πάλι θα σας αγαπούν με ή χωρίς τα κιλά της Λωξάνδρας, καθώς και ορισμένοι άνδρες που προτιμούν τα πιασιματάκια και… «ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΜΟΥ», «να σκάσεις κοκκάλω» που έλεγε και η Βλαχοπούλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης