Ξέρετε ότι το φρύδι παίζει μεγάλο ρόλο στην ομορφιά του προσώπου μας;

Επηρεάζει άμεσα την έκφραση που κάνουμε, το βλέμμα μας, που μπορεί να το φτιάχνει αλλά και να το χαλάει επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό και εμείς οι γυναίκες που θέλουμε να είμαστε όμορφες και προσέχουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, πρέπει να το φροντίζουμε και να φτιάξουμε το σχήμα που πηγαίνει και ταιριάζει με την τοποθεσία των ματιών και το σχήμα του προσώπου.

Αυτά τα δύο πράγματα αν προσέξουμε τότε θα καταφέρουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και εμείς θα νιώθουμε πιο περήφανες και πιο όμορφες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα χρειάζεται και μια θυσία από εμάς όχι μεγάλη, αντέχεται πιστεύω.

Λοιπόν αυτή η θυσία είναι να αφήσουμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα το φρύδι να βγει και να μεγαλώσει όλο. Θα φαίνεται λίγο άσχημο αλλά το αποτέλεσμά του θα μας ικανοποιήσει και έτσι θα ξεχάσουμε εκείνες τις μέρες σε χρόνο DT.

Το αφήνουμε να βγει και παίρνουμε το τσιμπιδάκι, πάμε σε έναν μεγάλο καθρέπτη με καλό φωτισμό ώστε να μας βοηθήσει να τα κάνουμε ίδια. Όχι άλλο το ένα άλλο το άλλο τότε τζάμπα που τα αφήσαμε να βγουν και ήμασταν σαν την «Μαρία την άσχημη».

Αφού φτάσαμε στον καθρέπτη παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και αρχίζουμε… βγάζουμε μία τριχούλα προσεκτικά και προσπαθούμε να φτιάξουμε το κατάλληλο σχήμα που μας ταιριάζει. Όταν τα δείτε το αποτέλεσμα θα νιώσετε όμορφα.

Προσοχή μην επηρεάζεστε από άλλα φρύδια που έχετε δει σε άλλες γυναίκες και σας άρεσαν γιατί πιθανότατα να μην πηγαίνει σε εσάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης