Βάσανο για όσες τις έχουν και εφιάλτης για όσες γυναίκες πλησιάζουν τα 30 και φοβούνται πως αργά ή γρήγορα θα τις αποκτήσουν. Αναφερόμαστε φυσικά στις γνωστές μας ρυτίδες. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως αν πίνετε πολύ νεράκι και βάζετε τις κρεμούλες σας καθημερινά προσφέρετε στην επιδερμίδα σας το καλύτερο δώρο και την «καλοπιάνετε» για να μη σας κάνει… «τσαλακωτά» μουτράκια!

Εμείς θα σας προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και έχουν αποτελεσματική αντιρυτιδική δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εσάς που είστε γύρω στα 30 και έχετε ξηρή επιδερμίδα ο κίνδυνος να εμφανίσετε πρόωρα ρυτίδες έκφρασης, και όχι μόνο, παραμονεύει! Οφείλετε λοιπόν να την ενυδατώνετε τακτικά και ταυτόχρονα να «καταπολεμάτε»  τις…  κακές ρυτίδες που τυχόν υπάρχουν ή… θα υπάρξουν! Αν επιλέξτε την Future Perfect της Estee Lauder θα έχετε σίγουρη προστασία από τον «εχθρό» με μια ειδική αντιρυτιδική κρέμα που σας προστατεύει και από τον ήλιο με 15 δείκτη προστασίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες εσείς κυρίες μου που έχετε περάσει τα πρώτα …άντα και δεν έχετε χρόνο να ψάξετε την κρέμα που είναι κατάλληλη για τη δική σας επιδερμίδα, μια καλή και οικονομική επιλογή θα ήταν η High Resoluti Fibrelastine της Lancome.  Κοστίζει 75 ευρώ και θα επανορθώσει τις «βλάβες», θα κάνει το δέρμα σας να δείχνει πιο σφριγηλό και η θαμπή σας επιδερμίδα θα λάμπει. Η συγκεκριμένη κρέμα βοηθάει στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, απαλύνοντας με αυτό τον τρόπο τις ρυτίδες.

 

Η περιοχή που «βάλλεται» πρώτη από τον “εχθρό” είναι αυτή γύρω από τα μάτια, γι’ αυτό… τα μάτια σας δεκατέσσερα! Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή και «απαιτεί» την κατάλληλη κρέμα για να μη σας προδώσει. Φροντίστε η κρέμα που θα επιλέξετε να ενυδατώνει σωστά και σε βάθος τη συγκερκιμένη περιοχή, να της δίνει ελαστικότητα και να κάνει το δερματάκι σας να αντέχει  τους… τόνους μακιγιάζ. Η κρέμα ματιών της La prairie γίνεται δικής σας με 145 ευρώ και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Αναζωογονεί την περιοχή, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια με 15 δείκτη προστασίας από τον ήλιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης