Πολλές γυναίκες διαφέρουν στο μακιγιάζ, περνάνε στοιχεία του χαρακτήρα τους ακόμα και εκεί. Αλλά το κάθε χρώμα που επιλέγουμε να βάλουμε στα μάτια μας, στα χείλη μας και στα μάγουλά μας συμβολίζει και κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα μας.

Ξεκινάμε με το ροδακινί χρώμα που θα φορεθεί φέτος, είναι ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό χρώμα και δείχνει φιλική διάθεση. Συνήθως ταιριάζει σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Αν δεν έχετε μαυρίσει ακόμα και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο το πρόσωπο, αλλά μόνο σε ένα σημείο του προσώπου για να δώσετε λάμψη και φώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χαρακτηριστικό της γυναίκας που προτιμά μπλε δηλώνει επικοινωνία, ενώ τις πιο σκούρες αποχρώσεις τις επιλέγουν γυναίκες που τους αρέσει να κρατούν το στόμα τους κλειστό και μπορείτε να τις εμπιστευτείτε.

Τις μωβ και λιλά αποχρώσεις φαίνεται να τις προτιμούν οι ευαίσθητες και προσγειωμένες γυναίκες. Το κόκκινο είναι ο βασιλιάς των χρωμάτων και μια γυναίκα που έχει κόκκινο κραγιόν στα χείλη της δείχνει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Το ροζ αντιπροσωπεύει τις ρομαντικές γυναίκες, ενώ το πιο έντονο γυναίκες που θέλουν να τραβούν τα βλέμματα. Το πράσινο συμβολίζει την ηρεμία γιατί αρέσει να δημιουργεί μια χαλάρωση.

Αναδείξτε και εσείς στοιχεία του χαρακτήρα σας με το μοναδικό δικό σας μακιγιάζ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης