Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες λατρεύουμε το καλοκαίρι είναι γιατί οι εξορμήσεις στη θάλασσα και τα παιχνίδια με τον ήλιο μάς χαρίζουν αυτό το περίφημο σοκολατί χρώμα που μας κολακεύει, μας ομορφαίνει και μας δείχνει πιο λεπτές και εξωτικές!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπό μας, υπάρχουν απλές συμβουλές για να αποκτήσουμε την πολυπόθητη μπρονζέ απόχρωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βήμα 1ο: επίλεξε χρώμα

Στις αλαβάστρινες επιδερμίδες ταιριάζουν οι μπρονζέ βάσεις σε αποχρώσεις του ροζ, ενώ στις μέτριες χρωματικά επιδερμίδες ενδείκνυνται οι ελαφρά πορτοκαλίζουσες. Αν η επιδερμίδα σου είναι σκουρόχρωμη, τότε σου ταιριάζει ένα προϊόν που αφήνει κόκκινο- καφέ τελείωμα. Προτίμησε προϊόντα σε υφή πούδρας.

Βήμα 2ο: εφάρμοσε σωστά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρησιμοποίησε ένα μεγάλο επίπεδο πινέλο. Οι απολήξεις του συγκεντρώνουν λιγότερη ποσότητα πούδρας και έτσι έχεις καλύτερο έλεγχο του αποτελέσματος. Βούτηξε το πινέλο στο προϊόν, τίναξέ το, ώστε να απομακρυνθεί η επιπλέον ποσότητα και στη συνέχεια άπλωσέ το από τα μάγουλα προς τις εξωτερικές πλευρές του προσώπου. Βάλε ελάχιστη ποσότητα περιμετρικά στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι. Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα άπλωσε μπρονζέ πούδρα στον λαιμό αλλά και στο μπούστο, ώστε να μη δημιουργηθεί χρωματική διαφορά με το πρόσωπο.

Βήμα 3ο: βάλε (ελάχιστο) ρουζ

Ένα «άγγιγμα» από απαλό ρουζ στο κέντρο από τα μάγουλα θα σου χαρίσει εξαιρετική λάμψη στο πρόσωπο. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο για ρουζ, το οποίο βοηθά στην τέλεια εφαρμογή του προϊόντος.

Πηγή: myself.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης