Υλικά:
• 75 γρ μπισκότα τύπου digestive
• 15 γρ σοκολάτα γάλακτος ή υγείας
• 15 γρ βούτυρο ανάλατο
• 3 φύλλα ζελατίνης
• 200 γρ φράουλες
• 120 γρ PHILADELPHIA Light
• 1 κουτ. γλ. ζάχαρη
• 100 γρ άπαχο γιαούρτι
Εκτέλεση:
1. Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο πολυμίξερ. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά. Ανακατεύετε καλά με τα μπισκότα και στρώνετε το μίγμα σαν βάση σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα. Αφήνετε να κρυώσει…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr