Οι διατροφολόγοι προτείνουν να τρώμε 2 φορές την εβδομάδα ψάρι. Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε σήμερα γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας.

Υλικά
4 φιλέτα γλώσσας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

για τη σάλτσα μουστάρδας
4 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. μουστάρδα
½ φλ. λευκό κρασί
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
ξύσμα από ½ λεμόνι
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Εάν τα φιλέτα γλώσσας είναι κατεψυγμένα πρέπει πρώτα να τα πλύνετε και να τα αφήσετε να στραγγίξουν τα υγρά τους. Ζεσταίνετε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζετε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα, αφού πρώτα τα αλατίσετε και να τα στεγνώσετε καλά με χαρτί κουζίνας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης