Tα γιαπράκια ή αλλιώς λαχανοντολμάδες είναι το απόλυτο φετίχ της κοζανίτικης κουζίνας!

Υλικά:

Γέμιση:

0,5 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

0,5 κιλό χοιρινός κιμάς

1 φλιτζάνι ρύζι

2 κρεμμύδια λευκά τριμμένα στον τρίφτη

1 κ.γ πάπρικα

1 κ.γ μπούκοβο

2-3 κουταλιές της σούπας πελτές ντομάτας

1 φλιτζάνι του καφέ κρασί κόκκινο

χυμό από 1 λεμόνι και ξύσμα

1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr