Υλικά

500 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες

χυμό από 1 λεμόνι

1 κ. γλυκού ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι 2%

1/2 φλιτζάνι γάλα 1,5%

Εκτέλεση

Βάζουμε τις φράουλες σε μια κατσαρόλα με τον χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το αλάτι, και ζεσταίνουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και τα φρούτα να μαλακώσουν. Ύστερα πολτοποιούμε τις φράουλες και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια το αναμειγνύουμε με το γιαούρτι και το γάλα.

Περισσότερα στο govastileto.gr