Υλικά:

½ κιλό ρεβίθια, κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας, καθαρισμένα και πλυμένα
1 κ.γλ. σόδα φαγητού
2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
½ φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Το μυστικό για τη σωστή παρασκευή της είναι το πήλινο δοχείο και το απίστευτα αργό μαγείρεμά της, έτσι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα πήλινο σκεύος με καπάκι.

Περισσότερα στο govastileto.gr