Συστατικά:
500 γρ παντζάρια καθαρισμένα και κομμενα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1/2 φλ. ελαιόλαδο
2 ½ φλ.ζωμό σπιτικό από κοτόπουλο
200 γρ. κατσικίσιο τυρί φρέσκο της επιλογής σας (Ερίφι, κατίκι Δομοκού, ή ό,τι σας αρέσει)
ένα γιαούρτι καστικίσιο
Αλάτι και πιπέρι
2 κ.σ. φρεσκοκομμένο άνηθο
Οδηγίες:
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και ροδίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε μέσα τα παντζάρια, και αφήνουμε να γυαλίσουν για 5 λεπτά περίπου…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr