Υλικά:

• 600γρ. κιμάς μόσχου (λάπα)
• 1 μεσαίο κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 150 γρ. αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
• 3 ντομάτες ώριμες
• 1 κ.γλ. ζάχαρη
• 500γρ. σπαγγέτι
• φρέσκο θυμάρι
• 1 κύβο βοδινού MAGGI
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr