Φανταστείτε ένα μέλλον όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε όποια γλυκιά λιχουδιά επιθυμείτε χωρίς να νιώθετε τύψεις και χωρίς να επιβαρύνετε τη γραμμή και την υγεία σας.

Σας φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας και πολύ καλό για να είναι αληθινό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ ανακάλυψαν ένα ένζυμο, το οποίο φαίνεται να μπορεί να εμποδίσει την αποθήκευση της περίσσειας ποσότητας ζάχαρης στο σώμα μας με τη μορφή λίπους.

Το συγκεκριμένο ένζυμο, γνωστό ως G3PP, φαίνεται να μπορεί να προστατεύει το σώμα από τις τοξικές επιδράσεις που έχει η περίσσεια ποσότητα ζάχαρης στα κύτταρα. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, όταν υπάρχει μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στον οργανισμό, τα κύτταρα σχηματίζουν μια χημική ουσία (Glycerol 3-phosphate), η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης