Πολλές φορές η δυνατή γεύση που έχουν κάποιες τροφές, όπως το κρεμμύδι, το σκόρδο, ευθύνεται για τη δυσάρεστη αναπνοή.
Δείτε ποιες τροφές μπορούν να φρεσκάρουν την αναπνοή σας διώχνοντας τη δυσάρεστη οσμή:
Τσάι. Έρευνες έχουν δείξει ότι το τσάι μετά το γεύμα κάνει την αναπνοή λιγότερο δυσάρεστη. Η δράση των αντιοξειδωτικών που περιέχονται στο τσάι βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηριδίων που προκαλούν δύσοσμη αναπνοή και μειώνει την παρουσία κάποιων συστατικών των τροφών που μυρίζουν έντονα.
Mήλα. Τα μήλα είναι ικανά να εξαφανίσουν την οσμή ακόμα και από το τζατζίκι. Οι πολυφαινόλες που υπάρχουν στα μήλα, οι οποίες έχουν την ικανότητα να διασπούν τις ουσίες που δίνουν πικάντικη γεύση και άρωμα στο σκόρδο, καταφέρνουν να εξουδετερώσουν τη δυσάρεστη οσμή.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr
