Η στέβια είναι πλέον το πιο γνωστό υποκατάστατο της ζάχαρης, που ευδοκιμεί ιδιαίτερα στη νότια Ισπανία χάρη στον τροπικό καιρό, και είναι 200 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη.
Πολλοί αγρότες στη Μάλαγα έχουν στραφεί στην καλλιέργεια του συγκεκριμένου φυτού, καθώς τα κέρδη είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αποκομίζουν από άλλες καλλιέργειες.
Ο Σέρζιο Μαρτίν είναι ένας από αυτούς: «Παλιότερα καλλιεργούσα ντομάτες, πατάτες, πιπεριές και κρεμμύδια. Αλλά το μέλλον αυτών των καλλιεργειών είναι πολύ αβέβαιο.
Περισσότερα στο govastileto.gr
