Ο Simon Cowell είναι γνωστό πως κατά την διάρκεια της θητείας του στα panel των κριτικών επιτροπών διαφόρων talent shows έχει πικράνει με τις χοντράδες του πάμπολλους διαγωνιζόμενους! Δεν μας παραξενεύει λοιπόν να δούμε για άλλη μια φορά την δημόσια δυσαρέσκεια τους αλλά αυτή τη φορά η πρώην διαγωνιζόμενη του “Britain’s got talent”, Natalie Holt τους ξεπέρασε όλους!

Αλλά καλύτερα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η Natalie είχε διαγωνιστεί σε παλιότερη σεζόν του show, παίζοντας βιόλα και μάλλον τα «φαρμακερά» σχόλια που απέσπασε από τον Simon της είχαν αφήσει βαθιά ψυχικά τραύματα! Αργότερα η Holt κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους μουσικοσυνθέτες της τελετής λήξης της Ολυμπιάδας του Λονδίνου 2012, αποσπώντας μάλιστα και μια υποψηφιότητα για βραβείο BAFTA πράγμα που αποδείκνυε περίτρανα το λάθος των κριτών. H νεαρή μουσικός μετά από όλα αυτά καλέστηκε να ανέβει για άλλη μια φορά στην σκηνή του ίδιου talent show συνοδεύοντας τους αδερφούς και τενόρους, Adam και Richard Johnson, σε μια live εμφάνιση τους στον πρόσφατο τελικό αυτής της σεζόν. Ήταν τότε που άφησε τη θέση της και αφού πήρε στα χέρια της μια συσκευασία με αυγά άρχισε να τα πετάει χαμογελαστή στους κριτές –στοχεύοντας περισσότερο στον Cowell-.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πάντες πάγωσαν στην αντίδραση της κοπέλας και οι κριτές σηκώθηκαν από την θέση τους προκειμένου να καλυφθούν από τα πυρά της έξαλλης Natalie! Τα αδέρφια Johnson βέβαια δεν έχασαν ούτε στιγμή την ψυχραιμία τους και συνέχισαν το τραγούδι τους –όπως η ορχήστρα όταν βούλιαζε ο Τιτανικός- μέχρι την επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας που την απομάκρυναν από την σκηνή! Αργότερα η 30χρονη Holt δήλωσε μέσω twitter: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Richard και τον Adam που επισκίασα την εμφάνιση τους. Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και τώρα συνειδητοποιώ πως ήταν χαζό εκ μέρους μου»!

Όπως είναι εμφανές από την δήλωση αυτή, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας από πλευράς της για τα μέλη της κριτικής επιτροπής παρά μόνο για τους συναδέλφους της, γι’αυτό κ.Cowell προσοχή την επόμενη φορά!

Δείτε το συμβάν στο video που ακολουθεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης