Η αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα ότι θα εμφανιστεί ο Νότης Σφακιανάκης ΚΑΙ στον Γιώργο Λιάγκα, λέω πρωταπριλιάτικο αστείο είναι και αυτό γιατί εντυπωσιάστηκα με τις τόσες εμφανίσεις του ερμηνευτή τελευταία. Δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές συνεντεύξεις. Ωστόσο όταν ένας άνθρωπος «βάλλεται» και ειδικά όταν είσαι ο Notis.. δεν γίνεται να μην απαντήσεις! Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για όλα ….

Οικογενειάρχης, πατέρας και όχι φίλος με τα παιδιά του όπως ξεκαθαρίζει, αυστηρός μεν αλλά και γλυκός μαζί τους όπως και καλός σύζυγος. 29 χρόνια με τη σύντροφό του. «Πάντα είχαμε καλή σχέση. Η γυναίκα μου είναι καλός άνθρωπος». Ως Έλληνας πολίτης έχει γνώμη πάνω σε θέματα πολιτικής και τα λέει ανοιχτά , όπως ανοιχτά λέει κάθε άποψή του. Άλλωστε η ευθύτητα που τον διακρίνει είναι γνωστή καιρό τώρα. Δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αρκεί να μην προκαλούν. Τον ενοχλεί αισθητικά όπως δήλωσε. Είναι κάθετα αρνητικός όμως σε ότι αφορά υιοθεσία μέσα σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Όσον αφορά το θέμα της ανθρωπότητας και του σύμπαντος ανέφερε και πάλι ότι η γνώση και η ταχύτητα ήρθε από εξωγενείς παράγοντες είτε αυτό λέγεται εξωγήινοι , είτε κάπως αλλιώς. «Δεν πουλάω τρέλα, εσείς πουλάτε, που νομίζετε ότι είστε μοναδικοί στον γαλαξία» τόνισε χαρακτηριστικά. Σχετικά με τον Αντώνη Ρέμο και τις δηλώσεις του ανέφερε πως οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και πρέπει να τα εκφράζουν. “Βρε Αντωνάκη μου τώρα σε εμένα;;; Ασχολήσου με τα δικά σου… Μικροί, μεγάλοι στο ίδιο καφενείο μπερδευόμαστε. Εγώ δεν είμαι ετερόφωτο, δεν έχω μιμηθεί κανέναν, εγώ είμαι εγώ” , είπε χαρακτηριστικά. Θεωρεί αρκετά ονόματα καλούς τραγουδιστές όπως: “Μιχάλης Χατζηγιάννης”, “Αντώνης Ρέμος”, “Σταμάτης Γονίδης”, “Χρήστος Δάντης” και άλλοι, ωστόσο δεν θα συνεργαζόταν με καταξιωμένους τραγουδιστές γιατί έχει το δικό του «Κόλπο», όπως είπε τη δική του «παντιέρα».. Συνεχώς βελτιώνεται ως τραγουδιστής και κυρίως πάνω στη σκηνή. Σχετικά με την μέχρι τώρα σταδιοδρομία του τόνισε πως τον ζήλεψαν αρκετά και ότι δεν είναι αγαπητός στο σινάφι, γιατί δεν υπήρξε μέσα σε αυτό ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όνειρο του είναι να μπορέσει να κοιμηθεί και αυτό γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης ύπνου και ξεκαθαρίζει και πάλι ότι εμφανίζεται με γυαλιά όχι για εφέ ή σνομπισμό αλλά επειδή τον ενοχλούν τα φώτα.

Ακόμα μια φορά ο εξαιρετικός ερμηνευτής Νότης Σφακιανάκης ξεκαθάρισε όλα εκείνα που πολλοί δεν θέλουν να αντιληφθούν.

Δείτε παρακάτω σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης