O Frank Ocean αναγκάστηκε να ακυρώσει την sold-out περιοδεία του στην Αυστραλία, αφού υπέφερε από προβλήματα στον λαιμό του κατά τη διάρκεια της πρώτης του εμφάνισης εκεί. Μετά από επίσκεψη στον γιατρό, διαγνώστηκε ότι είχε προκαλέσει πληγή-βλάβη σε μια από τις φωνητικές του χορδές. Το ανερχόμενο αστέρι της R&B είχε ξεκινήσει την περιοδεία του, Down Under, με μια συναυλία την Πέμπτη στο Festival Hall της Μελβούρνης. Όμως, τα φωνητικά του αποτελέσματα δεν ήταν διόλου ικανοποιητικά. Το show της Παρασκευής του Ocean αναβλήθηκε, όπως και οι δυο επόμενες εμφανίσεις του στις 29 και 30 Ιουλίου στο Hordern Pavilion του Σίδνεϋ, δήλωσε ο promoter της περιοδείας.

Έτσι, η προγραμματισμένη εμφάνιση του Frank Ocean στο Splendour in the Grass δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή. «Μετά τη χθεσινή συναυλία, ήταν επιτακτική ανάγκη να δοθεί ιατρική γνώμη για τα θέματα της φωνής του Ocean, τα οποία έγιναν αντιληπτά κατά τη διάρκεια του show» προσέθεσε ο διαφημιστής του tour στις δηλώσεις του. «Επιβεβαιώθηκε ότι ο Frank υπέφερε από πληγή σε μια από τις φωνητικές τους χορδές και ότι πρέπει να ξεκουράσει τη φωνή του, μετά από ιατρική διάγνωση» συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, μία ακόμη συναυλία είχε προστεθεί στις προηγούμενες τρεις προγραμματισμένες στην Αυστραλία, αφού οι πρώτες τρεις έγιναν άμεσα sold-out. Ο Grammy winner Frank Ocean δεν ήταν πολύ καλά στην συναυλία που άνοιξε την περιοδεία και δεν δίστασε να το παραδεχτεί. Κατά τη διάρκεια παρουσίας του κομματιού, “Forrest Gump”, είπε στο κοινό: «Είμαι άρρωστος…δεν ξέρω αν σας νοιάζει». Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους θαυμαστές του στην Αυστραλία με μοναδικές συναυλίες.

Δείτε εδώ video από τη συναυλία:

#at=12

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης