Φυσικά και όχι. Εμείς προσωπικά τα μετράμε ένα-ένα! Για του λόγου το αληθές, οι Red Hot Chili Peppers είχαν στα χέρια τους 70 ακυκλοφόρητα τραγούδια από τη περίοδο ηχογράφησης του τελευταίου τους album, το “I’m With You”. Είναι ευρέως γνωστό ότι κάθε καλλιτέχνης όταν αποφασίζει να κυκλοφορήσει ένα νέο album ηχογραφεί πληθώρα υλικού και στο τέλος αποφασίζεται το ποια κομμάτια θα συμπεριληφθούν στο album και ποια όχι. Συνήθως τα εν λόγω κομμάτια πηγαίνουν άκλαυτα, ή κυκλοφορούν σταδιακά ως ανεπίσημο δωράκι στους θαυμαστές, ή ακόμη κυκλοφορούν και μετά θάνατον των καλλιτεχνών (μακριά από εμάς). Οι πιπεριές μας όμως είχαν διαφορετική άποψη αυτή τη φορά, και θέλησαν να μοιραστούν 17 από αυτά τα ακυκλοφόρητα τραγούδια σταδιακά, μέσα από μια σειρά 7’’ βινυλίων, στα οποία περιλαμβάνονται δύο τραγούδια κάθε φορά (ένα στη μια πλευρά, ένα ως b-side).

Από τα εννέα συνολικά sets έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα έξι, εκ των οποίων σας είχαμε παρουσιάσει το νούμερο πέντε και το νούμερο έξι. Ε, λοιπόν, μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε από το επίσημο fan club των καυτερών πιπεριών ότι τα τρία και τελευταία sets θα κυκλοφορήσουν μαζί στις 23 Ιουλίου! Πράγμα που σημαίνει έξι ολοκαίνουργια τραγούδια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Set #7 – SIDE A: “Catch My Death” | SIDE B: “How It Ends”

Set #8 – SIDE A: “This Is The Kitt””| SIDE B: “Brave From Afar”

Set #9 – SIDE A: “Open/Close” | SIDE B: “Hanalei”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Red Hot Chili Peppers θα ξεκινήσουν την ηχογράφηση του διάδοχου του “I’m With You” τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, που σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς μας το νέο album θα είναι έτοιμο σε λιγότερο 1,5 χρόνο. Αρκετός καιρός για να αφομοιώσουμε ολόκληρη τη συλλογή “B-Sides Vinyl Sets”, δε νομίζετε?

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης