Γιώργος Αρκουλής

Το να δέχεται ο τερματοφύλακας κοροϊδίστικο γκολ, με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του, είναι και σύνηθες και- τις περισσότερες φορές- συγχωρητέο. Όταν όμως, αυτό συμβαίνει σε βάρος του γκολκίπερ της εθνικής Ελλάδας ονόματι Μπάρκα, στο πρώτο επίσημο παιγνίδι του με την νέα του ομάδα, τότε σίγουρα αποτελεί αφορμή για σχόλια και μάλιστα σοβαρά, αφού η ομάδα που τον αγόρασε (Σέλτικ) αγωνιζόταν στην έδρα της και ηττήθηκε (1-2) από την πολύ κατώτερή της Φερεντσβάρος της Βουδαπέστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ήττα αυτή, οι Καθολικοί της Γλασκώβης εγκατέλειψαν «με το καλημέρα» την διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, χαντακώνοντας την πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος σε παγκόσμια κλίμακα, που θεωρούσαν «ελάχιστο» το ποσοστό του άσου, αλλά έκριναν πως δεν μπορούσε να «σπάσει».

Σχεδόν ταυτόχρονα με το «βατερλό» του Μπάρκα, η πρώην ομάδα του ΑΕΚ, έδινε εντός έδρας φιλικό ετοιμασίας με τον Ατρόμητο Περιστερίου, χάνοντας με το ίδιο σκορ (1-2), αλλά σε αυτό τον αγώνα, ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για αρνητικό σχολιασμό, αφού πρώτον το ματς ήταν φιλικού χαρακτήρα και δεύτερον, η ομάδα του Ιταλού προπονητή Καρέρα κρίνεται ανέτοιμη και «αμοντάριστη». Το ότι και σε αυτόν τον αγώνα τα στοιχήματα έδιναν σούπερ φαβορί την ΑΕΚ, προφανώς συνέβη επειδή οι εταιρίες στηρίχτηκαν στις ‘φανέλες’ και όχι στην φόρμα κλπ.

ΥΓ: Και με το δίκιο τους, αφού είχαν να κάνουν με ομάδα – σύμβολο, την οποία ανέδειξαν ένας Κλεάνθης Μαρόπουλος, ένας Κώστας Νεστορίδης, ένας Μίμης Παπαϊωάννου και ένας Χρήστος Αρδίζογλου βεβαίως, βεβαίως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης