Γιώργος Αρκουλής

Λίγη ντροπή (δηλαδή φιλότιμο) αν διέθεταν όσοι δεν έχουν βαρεθεί εδώ και χρόνια να θέλουν να αναστήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού Πειραιά, σήμερα κιόλας θα έπρεπε να πάρουν την σφραγίδα, το καταστατικό και μαζί με τα κλειδιά της νοικιασμένης λέσχης να μεταβούν στο Δημοτικό μέγαρο της Πλατείας Κοραή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και με θάρρος, να παραδώσουν τον φάκελο στον επιτυχημένο δήμαρχο Μώραλη, μαζί με τις ευχαριστίες τους για όσα έχει κάνει ως τώρα υπέρ του αρχαιότερου σωματείου της πόλης (γήπεδο, οικονομική ενίσχυση κλπ).

Η εικόνα της ομάδας του Μανταλόζη, των Φερλέμηδων, του Καρέλλα, του Κρητικόπουλου, του ιδεολόγου γιατρού Μιχάλη Πατλάκα, του Νικηφοράκη και του αδικοχαμένου Ιωάννου, άγγιξε το σημείο της έσχατης παρακμής, χάνοντας χθες σε κάποιο γήπεδο της Αττικής (από αυτά που δέχονται «τσιγγάνους του ποδοσφαίρου») από την ομάδα ‘Ανω Μερά Μυκόνου αγνώστων λοιπών στατιστικών στοιχείων στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΟ. Βέβαια δεν πρέπει να στήσουν χορό ή πάρτι οι νησιώτες, για την παρθενική τους νίκη στον όμιλο, και μάλιστα εκτός έδρας, διότι απλά πήραν τα παπούτσια από «ξυπόλητους».

Εννοείται ότι ο υποβιβασμός (σε έναν 6ο  όμιλο Γ’ εθνικής γεμάτο τοξίνες…) του Εθνικού είναι σχεδόν βέβαιος, ακόμη και αν κάποιοι «φαιδροί» παλαιοί παράγοντες συνεχίζουν να στηρίζουν με υπογραφές τους την συνολική προσπάθεια. ‘Ηδη το έκαναν πριν την έναρξη του τουρνουά αγνοώντας εντελώς τον κίνδυνο να γίνουν ρεζίλι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης