Έτσι όπως διαγράφονται τα πράγματα (μετά τα χθεσινά θρίλερ της 6ης, προτελευταίας  αγωνιστικής) στα πλέϊ άουτ του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, είναι πολύ πιθανό να δικαιωθεί κυρίως  η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η οποία, ενεργώντας σύμφωνα με το γούστο (και το καπέλο) εκείνου του παράγοντα που την ελέγχει (όνομα δεν χρειάζεται-είναι γνωστό) φαίνεται να έχει καταδικάσει από καιρό τον ιστορικό Πανιώνιο, την αποδεκατισμένη ομάδα του οποίου (η ΕΠΟ) κυνηγάει από το ξεκίνημα του τουρνουά πέρυσι.

Να θυμίσω τους μείον έξι βαθμούς για χρέη. Μια ποινή που την άξιζαν και άλλες ΠΑΕ,οι οποίες  όμως έμειναν στο απυρόβλητο. Να θυμίσω ότι (η ΕΠΟ), ελέγχοντας μέσω εκείνης της γελοίας επιτροπής που κάνει τους ορισμούς, των διαιτητών, στον προηγούμενο αγώνα Λάρισας – Πανιωνίου, έστειλαν κάποιον διαιτητή «καμικάζι» με σμιχτά μαύρα φρύδια, να δείξει αποβολή στον σημαντικότερο παίκτη της Νέας Σμύρνης και κόκκινη κάρτα στον παράγοντα Ζαμάνη. Στον οποίο, με την σειρά του, το «ιερατείο» απαγόρευσε (και) την είσοδο στο γήπεδο!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ότι ο άτυχος Πανιώνιος ηττήθηκε χθες στο γήπεδό του καθαρά από τον Παναιτωλικό οφείλεται σε πλήθος λεπτομερειών. Οι πιο σημαντικές:

  1. Έπαιξε με ενδεκάδα ανάγκης και αυτήν καταπονημένη από την συνεχή προσπάθεια, αφού στον πάγκο υπάρχει μόνο η σκόνη απόντων! Σκεφθείτε ότι ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου, έσπευσε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, να ζητήσει την επιστροφή του δανεικού ικανού νεαρού κυνηγού Εμμανουκηλίδη. Ηδη στην ποδοσφαιρική Νέα Σμύρνη συζητούν για εκδικητική ενέργεια… Μοιάζει με κάποιον ξυπόλητο που του ζητάς να σου επιστρέψει τα παπούτσια!
  2. Ήταν φανερό πως στο χθεσινό ματς, το άγχος θα κυρίευε βασικά τους γηπεδούχους, απέναντι σε μια ανώτερη σε ποδοσφαιριστές, ηθικό, βαθμούς και χρήμα ομάδα. Και με διοικητικό σχήμα σταθερό από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.  Ο Παναιτωλικός με τη νίκη του σώθηκε, πιάνοντας 26 πόντους.

Από την άλλη, στην Ξάνθη παίχτηκε το δεύτερο θρίλερ της ημέρας, με την γηπεδούχο να θέλει τη νίκη, αλλά τον Αστέρα Τρίπολης (που πήγε στη Θράκη με εξαιρετική παράδοση) να γίνεται επικίνδυνος όταν οι παίκτες του δεν τεμπέλιαζαν. Η νίκη της Τρίπολης ήταν φυσιολογική, όσο και αν αφήνει πικρία στους γηπεδούχους. Οι οποίοι άγνωστο παραμένει αν θα τους επιστραφούν οι δώδεκα βαθμοί ποινής, για την γνωστή υπόθεση με τον ΠΑΟΚ. Από την ΕΠΟ, άλλωστε, όλα μπορεί κάποιος να τα περιμένει.

Στους 23 βαθμούς η Ξάνθη,  πηγαίνει για φινάλε να παίξει στην ουδέτερη Λάρισα του Αλέξη Κούγια, ενώ ο Πανιώνιος στους 22, θα πάρει το λεωφορείο για το κοντινό γήπεδο Περιστερίου. Εννοείται πως η διαιτησία στα δύο ζόρικα ματς θα παίξει ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης