Γιώργος Αρκουλής

Διαμαρτύρονταν οι Ολυμπιακοί για το ακυρωθέν γκολ (ως οφσάϊντ), όταν το ματς ήταν 1-0 υπέρ της Γουλβς (που έμελλε να μείνει και τελικό σκορ πρόκρισης των Άγγλων). ‘Ομως η αλήθεια είναι –αυτή δηλαδή που φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση- ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν επιλογές να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να μπορέσουν επιστρέψουν με την πρόκριση, αν και ο αντίπαλος φάνηκε καθαρά πως δεν πλησιάζει σε κλάση ούτε στο ελάχιστο τα μεγάλα κλαμπ της πρέμιερ λιγκ. Λογικό, βεβαίως, αφού πριν δύο χρόνια πάλευε στην δεύτερη κατηγορία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν πάση περιπτώσει δεν είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να περάσει στον επόμενο γύρο, αν θυμηθούμε την μετριότατη εμφάνιση στο Καραϊσκάκη και την ανοησία του κορυφαίου του αμυντικού ονόματι Μασάδο, που είχε αποβληθεί, με συνέπεια να λείψει από την χθεσινή αναμέτρηση. Χωρίς αυτόν, οι λοιποί κεντρικοί αμυντικοί (Μπα, Καμαρά, Σισέ κλπ.) υπέπεσαν σε πλήθος λαθών, ενώ ο «τερματοφύλακας ανάγκης» που χρησιμοποιήθηκε (με την ονομασία Αλεν, που μου θύμισε τον διάσημο Εβραίο σκηνοθέτη του σινεμά Γούντυ…) δεν μπορεί να κριθεί, διότι είχε δύο καλές στιγμές, αλλά μετείχε (κάνοντας  πέναλτι) στο γκολ που έκρινε τον αγώνα.

Γενικά, ό,τι κι’ αν έκανε ο Μαρτίνς προκειμένου να δυναμώσει τον οπλισμό του απέτυχε. Κάποιος όμως πρέπει να του σφυρίξει πως:  όταν δεν μπορείς να αλλάξεις τακτική στο επιθετικό κομμάτι και επιμένεις (κόντρα σε αγγλική ομάδα!) να θέλεις να γίνεις απειλητικός ΜΕ ΣΕΝΤΡΕΣ, τότε δεν έχεις δικαίωμα στο όνειρο. Ειδικά χθες που στην εγγλέζικη περιοχή, δέσποζε ένας τερματοφύλακας κλάσης. Ο Ρουϊ Πατρίσιο!

ΥΓ: Η τελευταία παρατήρηση γίνεται διότι ο κόουτς είχε δηλώσει πως η ομάδα ήταν πανέτοιμη για να πάρει την πρόκριση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΥΓ2: Και ξεκούραστη βεβαίως, αφού ματαιώθηκε ο τελικός του κυπέλλου προκειμένου να ξεκουραστούν επαρκώς οι πρωταθλητές μας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης