Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες της πτήσης Delta, όταν το αεροσκάφος εξαιτίας ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε στη συμπίεση της καμπίνας έχασε μέσα σε επτά λεπτά 30.000 πόδια ύψος. Οι επιβάτες ούρλιαζαν, προσεύχονταν και αγκαλιάζονταν μεταξύ τους φοβούμενοι για τα χειρότερα, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στα 10.000 πόδια. Κάποιοι από αυτούς προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους και να τους πουν το τελευταίο αντίο.  

«Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή. Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα τι συνέβη, ενώ μία αεροσυνοδός μάς έλεγε: “μην πανικοβάλλεστε”» είπε ο Χάρις ντεΒόσκιν, επιβάτης της πτήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από την Ατλάντα προς το Φορτ Λόντερντεϊλ, όταν στα μισά της διαδρομής παρουσιάστηκε πρόβλημα στη συμπίεση της καμπίνας και έχασε απότομα ύψος, με αποτέλεσμα ο πιλότος να προχωρήσει σε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις 04.34 τα ξημερώματα της Πέμπτης το αεροσκάφος της Delta βρισκόταν σε ύψος 39.000 ποδιών και στις 04.42 είχε πέσει στα 9.975.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εταιρεία, από το συμβάν δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης