Εφιάλτη έζησε ένα αγοράκι τεσσάρων εβδομάδων όταν μια αλεπού εισέβαλε στο δωμάτιό του, το έριξε από την κούνια και δάγκωσε τα δάχτυλά του, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ένα από αυτά. Μόλις η μητέρα του βρέφους άκουσε την κραυγή του, έσπευσε στην κρεβατοκάμαρά του και αντίκρισε την αλεπού να κρατάει στο στόμα της το μισό χέρι του παιδιού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα τραβούσε και κλοτσούσε την αλεπού ώσπου κατάφερε να την απομακρύνει από το σπίτι. Πλαστικοί χειρουργοί αποκατέστησαν το δάχτυλο του μωρού έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση, η οποία διήρκεσε συνολικά τρεις ώρες. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Το μωρό πιστεύεται ότι κοιμόταν την ώρα που του επιτέθηκε η αλεπού, η οποία του προκάλεσε επίσης πληγές στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το 2010 οι δίδυμες Isabella και Lola Koupparis είχαν νοσηλευτεί έπειτα από επίθεση αλεπούς μέσα στο σπίτι τους στο Χάκνεϊ του ανατολικού Λονδίνου – τα τραύματα είναι εμφανή

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά συνέβησαν στο προάστιο Μπρόμλεϊ του νοτιοανατολικού Λονδίνου. Ο δήμαρχος Μπόρις Τζόνσον σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ευτυχώς αυτά τα τρομερά περιστατικά συμβαίνουν σπάνια, όμως πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα. Το να συναντήσουμε την αλεπού μέσα στην πόλη σε κάποιους μπορεί να φαίνεται ρομαντικό και ευχάριστο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αλεπούδες προκαλούν ζημιές και μεταδίδουν αρρώστιες».

 Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης