Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Λονδίνο, καθώς την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της χρονιάς, αυτός μεταξύ της κοινής θνητής, Κέιτ Μίντλετον, και του Βρετανού πρίγκιπα, Γουίλιαμ.

Μονάρχες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί αλλά και αρκετοί σταρ βρίσκονται στη λίστα των καλεσμένων στο Αββαείο του Ουέστμινστερ ενώ το Λονδίνο περιμένει εκατοντάδες επισκέπτες για τη «μεγάλη ημέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ το γκάλοπ του Guardian είναι διαφωτιστικό: Το 46% των Βρετανών δηλώνει απλώς αδιάφορο για το γάμο του γαλαζοαίματου Γουίλιαμ. Το 37% ενδιαφέρεται μεν, αλλά λιγότερο το 18% που εμφανίζεται να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Οι ευρείας κυκλοφορίας Sun και Daily Mail έχουν σταθερά σε πρώτες θέσεις τις προετοιμασίες και παρέχουν… πληρέστατη κάλυψη για οτιδήποτε σχετικό με το γάμο, ρίχνοντας αρκετά χαμηλότερα δευτερεύουσες εξελίξεις όπως τις βρετανικές επιχειρήσεις στη Λιβύη.

Ενδεικτικό είναι πως από όλο αυτό το βασιλικό ντελίριο δεν έχει μείνει ασυγκίνητο ούτε και το -αμερικανικό- Associated Press. Το πρακτορείο ειδήσεων, εκτός των εκατοντάδων φωτογραφιών που υπόσχεται, θα καλύψει το γεγονός και με ζωντανή μετάδοση βίντεο, τέσσερα ραδιοφωνικά «πακέτα» και συνεχής ανανεώσεις μέσω Twitter και Facebook, όπως κάνει για μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης