Μία γυναίκα αποκάλυψε  στη Daily Mail ότι βρέθηκε μαζί με το φημισμένο πορνοστάρ James Deen σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης με σκοπό να γυρίσουν μαζί δύο σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου τον προηγούμενο μήνα.

Η 33χρονη Jenn Tislade ήταν εντελώς άπειρη αναφορικά με το αντικείμενο αφού οι ασχολίες της μέχρι πρότινος ουδεμία σχέση είχαν με αυτό. Η Tislade εργαζόταν ως κωμικός και συγγραφέας με εμφανείς καλλιτεχνικές κλίσεις. Η γυναίκα από την Ουάσινγκτον, η οποία δε δίστασε να δοκιμάσει κάτι νέο και ριψοκίνδυνο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του έμπειρου πορνοστάρ για ανοιχτή οντισιόν και όπως φαίνεται κέρδισε τον ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελκυστική 33χρονη παραδέχθηκε πως πληρώθηκε αρκετά γι αυτή την εμπειρία, ενώ η συνουσία πραγματοποιήθηκε δίχως κάποια προφύλαξη.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η συγγραφέας ισχυρίζεται πως ένιωσε άνετα με τον πορνοστάρ, ότι η κάμερα δεν της προκάλεσε καθόλου άγχος, ενώ επισημαίνει πως ήταν σαν να κοιμάται μ’ έναν καλό της φίλο από τα παλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος τονίζει πως δε θα άφηνε κάποιον άλλον να της κλέψει την παράσταση σε μία τέτοια της πρωτοβουλία και γι αυτό τα έδωσε όλα και το ευχαριστήθηκε.

Πηγή: Daily Mail
Επιμέλεια: Σιαφάκας Ανδρέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης