Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα προέτρεψε για άλλη μια φορά το Κογκρέσο να υπερψηφίσει το ύψους 447 δισεκατομμυρίων δολαρίων νομοσχέδιο που έχει υποβάλει για την αγορά εργασίας, το οποίο και λέει ότι θα συμβάλει στην δημιουργία θέσεων εργασίας για εκπαιδευτικούς και για εργάτες δημοσίων έργων.

Ο κ. Ομπάμα μίλησε την Τρίτη σε γυμνάσιο του Ντένβερ, στην Πολιτεία Κολοράντο. Όπως είπε, έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που κατέθεσε το πρόγραμμά του στο Κογκρέσο και το μόνο που θέλει είναι από τους νομοθέτες να το εγκρίνουν και να του το επιστρέψουν για να το υπογράψει σε νόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο αμερικανός Πρόεδρος προτρέπει τους αμερικανούς να πιέσουν τα μέλη του Κογκρέσου να υπερψηφίσουν τον νομοσχέδιό του. Ο κ. Ομπάμα επιδιώκει επίσης την έγκριση από το Κογκρέσο ενός σχεδίου μείωσης του χρέους το οποίο, όπως λέει, θα μειώσει και την ανεργία.

Το ταξίδι του Προέδρου Ομπάμα πραγματοποιείται στα πλαίσια περιοδείας με στόχους την προώθηση του νομοσχεδίου για την εργασία και την συγκέντρωση χρημάτων για την προεκλογική εκστρατεία του.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης