Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Αυστραλίας, από τον φρικτό θάνατο νεαρής γυναίκας οδοντιάτρου. Ο βασικός ύποτος για την δολοφονία της σκοτώθηκε σε τροχαίο την επόμενη μέρα, από την εξαφάνιση της 32χρονης γυναίκας.

Η οικογένεια  της οδοντριάτρου Preethi Reddy είχε δηλώσει την εξαφάνισή της από την Κυριακή το πρωί, όταν η νεαρή γυναίκα δεν εμφανίστηκε στο οικογενειακό μεσημεριανό τραπέζι όπως είχαν συμφωνήσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτοτε, έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες για τον εντοπισμό της, μέχρι που το βράδυ της Τρίτης έλαβαν τα δυσάρεστα νέα.  

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Gavin Dengate, δήλωσε στους δημοσιογράφους, ότι το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε μια βαλίτσα στο αυτοκίνητό της, που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του Kingsford στο Sydney. 

Το σώμα της έφερε πολλαπλές μαχαιριές. Τελευταία καταγεγραμμένη κίνηση της οδοντριάτρου ήταν γύρω στις 2.20 τα ξήμερώματα της Κυριακής, όταν αγόρασε δύο μπουκάλια νερό από ταχυφαγείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικός ύποπτος για την δολοφονία ο πρώην σύντροφός της 

Ο πρώην σύντροφός της Dr Harsh Narde, ήταν επίσης οδοντίατρος. Είχαν χωρίσει πριν αρκετά χρόνια, γεγονός που δεν μπορούσε να αποδεχτεί.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν το Σάββατο σε συνέδριο οδοντιατρικής στο Sydney. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο. 

Ο Dr Narde, αφέθηκε ελέυθερος μετά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς.

Λίγες ώρες αργότερα, σκοτώθηκε σε τροχαίο που φέρεται να προκάλεσε ο ίδιος. Πέρασε με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.

Η 10η γυναίκα θύμα δολοφονίας στην Αυστραλία το 2019

Πρόκειται, για τη δέκατη γυναίκα, θύμα δολοφονίας στην Αυστραλία, από την αρχή του χρόνου. 

Η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας είναι συντετριμμένη.

Υποστήριξαν ότι η οδοντίατρος ζούσε τα καλύτερα και πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής της. Οι συγγενείς της, μάλιστα, ζήτησαν από όλους να σεβαστούν το θρήνο τους.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Dengate  “Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να θάψεις το παιδί σου”.

Οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, που οδήγησαν στη δολοφονία συνεχίζονται. 

Πηγή: sbs.com.au

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης