Είναι γνωστή η τακτική κατά την οποία ένα λάθος το διορθώνουμε με ένα δεύτερο και συνήθως …μεγαλύτερο.

Ο λόγος για τον γνωστό πλέον «χιουμορίστα» Γιάννη Μισιρλή, επιχειρηματία και σύζυγο της Ινώς Αναστασιάδη, κόρης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τη βροχή δημοσιευμάτων αλλά και διαμαρτυριών, αφού όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν και πολλοί εκείνοι τελικά που συμμερίστηκαν την αίσθηση του «χιούμορ» του, σε νέες δηλώσεις του στο facebook μιλάει για «παρεξήγηση» και για «παρερμηνεία» και πως κατά βάθος δεν χλεύαζε τους κατεστραμμένους αποταμιευτές συμπατριώτες του αλλά τη στάση κάποιων ξένων ΜΜΕ «που σαν αρπακτικά στήθηκαν έξω από τις τράπεζες».

Και, προκειμένου οι αιτιάσεις του να γίνουν πιο πειστικές, δεν διστάζει να τραβήξει από το σινιέ του μανίκι και τον άσο της προσφυγικής του καταγωγής, χωρίς να σκεφτεί πως αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα για εκείνον, αφού -λογικώς τουλάχιστον- θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός με τους «αστεϊσμούς» του και το «χιούμορ» του.

Και φυσικά, η εν λόγω «διορθωτική» του δήλωση στο facebook, εκτός του ότι δύσκολα μπορεί να πείσει, καθώς από τα συγκεκριμένα σχόλια σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να χλευάζει τίποτε άλλο πέρα από τους εξαπατημένους συμπατριώτες του, δεν απαντά και στο ερώτημα για το πώς είναι δυνατόν ο γαμπρός του Προέδρου μιας (οποιασδήποτε) χώρας, την ώρα που ο λαός της ίδιας χώρας βιώνει μια τέτοια εθνική τραγωδία, εκείνος να βρίσκει τη διάθεση να κάνει χιούμορ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση του Γιάννη Μισιρλή στην προσωπική του σελίδα, παρατίθεται αυτούσια:

«Επειδή παρερμηνεύθηκαν κάποια tweets και re-tweets που έκανα, θα ήθελα λοιπόν να διασαφηνίσω ότι στόχος μου ήταν να καυστηριάσω με χιούμορ την στάση κάποιων ξένων Μ.Μ.Ε. που σαν αρπακτικά στήθηκαν έξω από τις τράπεζες περιμένοντας να δουν σκηνές Αργεντινής. Τους απογοήτευσε όμως ο περήφανος Κυπριακός λαός με την στάση αξιοπρέπειας και την κουλτούρα του περιμένοντας όντως σιγά-σιγά, υπομονετικά και με τάξη έξω από τις τράπεζες μετά από 14 μέρες αργίας. Όταν μάλιστα προέρχεσαι από προσφυγική οικογένεια όπως εγώ, ξέρεις από προβλήματα και σίγουρα δεν χρειάζεσαι συστάσεις από κανέναν».

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Διαβάστε επίσης: “Mη βιάζεστε, έχει αρκετά για όλους”, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013, 04:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης