Γελοιότητες…

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012, 13:08
Γελοιότητες…
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, χαρακτήρισε σήμερα «γελοίους» τους ισχυρισμούς δύο δημοσιογράφων που υποστηρίζουν σε ένα βιβλίο ότι παίρνει μη εγκεκριμένα φάρμακα για να ξαναβρεί την «ισορροπία» του.

«Είναι γελοίο, πρέπει να δώσουμε ένα φάρμακο για τη διανοητική υγεία του δημοσιογράφου που έγραψε αυτό το βιβλίο» είπε ο Σαρκοζί, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι i-tele. «Το DHEA (σ.σ. το φάρμακο που φέρεται να παίρνει) δεν ξέρω καν τι είναι και επιπλέον απεχθάνομαι τα φάρμακα» πρόσθεσε.

Στο βιβλίο «Το τελευταίο ταμπού, αποκαλύψεις για την υγεία των προέδρων», οι δημοσιογράφοι Ντενί Ντεμονπιόν και Λοράν Λεζέ γράφουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ο Σαρκοζί καταναλώνει φάρμακα που δεν έχουν λάβει έγκριση για να κυκλοφορήσουν στην αγορά, κάτι που είναι απαραίτητο για να πουληθούν στα φαρμακεία και για να τα συνταγογραφήσουν οι γιατροί.

«Δίνουν στον πρόεδρο φάρμακα που δεν έχουν έγκριση αλλά του ξαναδίνουν την ηρεμία του» φέρεται να δήλωσε συνεργάτης του Σαρκοζί, χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι τα φάρμακα αυτά.

Οι συγγραφείς διερωτώνται εάν πρόκειται για το DHEΑ, μια ορμόνη κατά της γήρανσης, ή για το EPO, μια ουσία που λαμβάνουν οι αθλητές για να ντοπάρονται.

«Ξέρετε ποιο είναι το φάρμακό μου; Με γνωρίζετε, ξέρετε ποιο είναι. Μία ώρα άθλησης κάθε μέρα, το πάθος για αυτό που κάνω και πολλή σοκολάτα» κατέληξε ο Σαρκοζί.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012, 13:34