Η παράνομη σχέση επηρέασε τη δημοτικότητα του Ολάντ;

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014, 15:26
Η παράνομη σχέση επηρέασε τη δημοτικότητα του Ολάντ;
Η δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος μεταβαίνει αύριο στην Ολλανδία χωρίς τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, παρέμεινε η ίδια έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου κατά την οποία ανακοίνωσε οικονομικές μεταρρυθμίσεις και μετά τις πληροφορίες για τη σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ.

Το 22% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε τηλεφωνικά το ινστιτούτο IFOP από τις 10 ως τις 18 Ιανουαρίου για λογαριασμό της εφημερίδας «Ζουρνάλ ντι Ντιμάνς» δήλωσαν ικανοποιημένοι από τον Ολάντ ως πρόεδρο, ποσοστό ίδιο με έναν μήνα νωρίτερα.

Το ποσοστό παρέμεινε το ίδιο πριν και μετά τη συνέντευξη Τύπου για το Νέο Έτος που έδωσε ο Ολάντ την περασμένη Τρίτη, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα. Το IFOP πραγματοποίησε τη δημοσκόπηση σε δείγμα 1.950 προσώπων ηλικίας 18 ετών και άνω.

Τα ποσοστά δημοτικότητας του σοσιαλιστή ηγέτη έχουν βελτιωθεί ελαφρώς έπειτα από μια δημοσκόπηση του Νοεμβρίου που του έδινε 15%, ποσοστό που αποτελεί μεταπολεμικό ρεκόρ χαμηλής δημοτικότητας Γάλλου προέδρου. 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014, 15:50