Η σύζυγος του Francois Hollande νοσηλεύεται με κατάθλιψη μετά το σκάνδαλο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, 08:24
Η σύζυγος του Francois Hollande νοσηλεύεται με κατάθλιψη μετά το σκάνδαλο
Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Valerie Trierweiler φαίνεται να μην άντεξε το σκάνδαλο του συζύγου της Francois Hollande και φήμες τη θέλουν να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με κατάθλιψη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», η Trierweiler βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει μερικές ημέρες ακόμα, καθώς οι γιατροί τής συνέστησαν ξεκούραση.

Εκπρόσωπος της ίδιας παραδέχθηκε πως εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή, την ημέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό «Closer».

Το Προεδρικό Μέγαρο επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός, ενώ αίσθηση προκάλεσε μια δημοσκόπηση που έδειξε ότι η συντριπτική πλειονότητα των Γάλλων θέλει να χωρίσει ο πρόεδρος Hollande από την Trierweiler.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, η Trierweiler θα είναι η Πρώτη Κυρία που θα αναγκαστεί να φύγει από το Προεδρικό Μέγαρο. Η αντικαταστάτριά της είναι η 41 ετών Julie Gayet, η ηθοποιός που λέγεται ότι διατηρεί σχέση με τον πρόεδρο τον τελευταίο χρόνο.

Το έγκυρο πολιτικό περιοδικό «Le Point» πραγματοποίησε μια online δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 89% των Γάλλων πιστεύει ότι ο Hollande «πρέπει να ανακοινώσει τον χωρισμό του από τη Valerie Trierweiler».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, 08:35