Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς μίλησε για τα φαινόμενα βίας στο Euro 2016 και διαβεβαίωσε ότι η χώρα θα λάβει έκτακτα μέτρα απέναντι στις ενέργειες χουλιγκανισμού, απορρίπτοντας τις επικρίσεις που δέχονται οι αρχές.

«Παίρνουμε όλες τις αποφάσεις που απαιτούνται», είπε ο Βαλς όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο περιθώριο μιας επίσκεψής του στην πόλη Καέν και συνέχισε: «Η UEFA υπενθύμισε ότι μπορεί να ληφθούν αποφάσεις που θα φτάνουν μέχρι και τον αποκλεισμό μιας ομάδας. Υπάρχει προφανώς η δουλειά της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, οι συλλήψεις αυτών των προσώπων που επιδίδονται σε βιαιότητες οι οποίες είναι παντελώς απαράδεκτες», είπε και τόνισε ότι οι ταραξίες θα απελαθούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα θαυμάσιο λαϊκό άθλημα, πρέπει να είναι μια γιορτή. Η ζώνη των φιλάθλων (fan zone) του Παρισιού, όπως και άλλων πόλεων, είναι ένας χώρος γιορτής. Τα στάδια είναι γεμάτα, πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε αυτή τη γιορτή και να αποκλείσουμε όσους θέλουν να την χαλάσουν», είπε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης