Η Misty VanHorn, 22 χρονών και μητέρα δύο παιδιών από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από την αστυνομία, καθώς προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της μέσω της διάσημης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεαρή γυναίκα ήθελε να μαζέψει χρήματα προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει την εγγύηση για να ελευθερώσει τον φίλο της, ο οποίος και βρίσκεται στην φυλακή. Αποφάσισε, λοιπόν, για να συγκεντρώσει τα χρήματα, να «βγάλει στο σφυρί» τα δύο της παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, η 22χρονη ζητούσε 1.000 δολάρια για να δώσει το μόλις 10 μηνών παιδάκι της, ενώ προσέφερε και ένα «πακέτο», το οποίο κόστιζε 4.000 για να δώσει και τα δύο της παιδιά (το άλλο της παιδί είναι ηλικίας δύο ετών).

Η VanHorn μάλιστα βρήκε αγοραστή, μία γυναίκα από το Fort Smith, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα NewsOK.

Η συνομιλία μεταξύ των δύο γυναικών δείχνει τη συμφωνία μεταξύ τους, με την VanHorn να δίνει οδηγίες στην άλλη γυναίκα λέγοντας της: «:Απλά έλα στο Sallisaw, είναι μόλις 30 λεπτά μακριά και θα σου όλα της τα πράγματα και θα σε αφήσω να την έχεις για πάντα για 1.000 δολάρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ τα δύο της παιδιά έχουν αναλάβει υπάλληλοι του τμήματος Ανθρωπίνων Υπηρεσιών της πολιτείας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κοντός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης