Ηράκλειο: Επαναπατρισμός των τουριστών της Thomas Cook

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 21:55
Ηράκλειο: Επαναπατρισμός των τουριστών της Thomas Cook

Στις 21:15, την Τρίτη 24/9, αναχώρησε η πρώτη πτήση από το Ηράκλειο με επιβάτες τους πρώτους από τους τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στην Κρήτη και φεύγουν από το νησί, μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.

Ήδη έχει φτάσει ένα μεγάλο μέρος των 1247 επιβατών που θα ταξιδέψουν σήμερα με προορισμό αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασίλειου, τους οποίους ενημερώνουν, εργαζόμενοι στον ασφαλιστικό οργανισμό που καλύπτει τις συνολικά 5 πτήσεις για σήμερα και τρεις αύριο Τετάρτη, αλλά και στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασίλειου.

«Όλα κυλούν ομαλά, προβλήματα δεν υπάρχουν και οι επιβάτες φτάνουν με ελάχιστες απορίες. Όλα είναι υπό έλεγχο και δε νομιζω στη διάρκεια του επαναπατρισμού των ανθρώπων, ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αερολιμενάρχης του Αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» ο οποίος πρόσθεσε ότι:

«Νομιζω πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και αυτό κάνουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εδώ καταφέραμε να πετύχουμε το στοίχημα επαναπατρισμού τόσων χιλιάδων Κινέζων από τη Λιβύη».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 21:55