Την άποψη ότι, αν θεσπιστούν κατάλληλοι νόμοι, ώστε να απελευθερωθεί και να αποποινικοποιηθεί το επάγγελμα της πορνείας στη Μ. Βρετανία, τότε θα υπήρχε ραγδαία πτώση στον αριθμό των φόνων που καταγράφονται κάθε χρόνο, εξέφρασε ένας κορυφαίος ακαδημαϊκός της Αυστραλίας.

Με αφορμή τη δήλωση του Ντέιβιντ Κάμερον ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί η βρετανική νομοθεσία, ο καθηγητής Basil Donovan, επικεφαλής του τμήματος Σεξουαλικής Υγείας του πανεπιστημίου του New South Wales, είπε ότι η Μ. Βρετανία πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της πατρίδας του, η οποία αποποινικοποίησε την πορνεία πριν από 15 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποστηρίζει ότι αν η Πολιτεία οργάνωνε καλύτερα αυτόν τον τομέα, τότε όχι μόνο θα γινόταν ασφαλέστερη η σεξουαλική συνεύρεση με μία εκδιδόμενη, αλλά και εκείνη με τη σειρά της θα ένιωθε αρκετά ασφαλής, ώστε να μιλήσει με την Αστυνομία, για τυχόν «ύποπτους» άνδρες με επικίνδυνες συμπεριφορές, που μπορεί να οδηγήσουν σε εγκλήματα.

Σχολίασε δε, ότι, αν ένας στρεσαρισμένος άντρας επισκέπτεται πιο άνετα έναν οίκο ανοχής, τότε θα ηρεμεί ψυχολογικά και ίσως να μη διοχετεύει με κακουργηματικό τρόπο την πίεση από τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζει στη ζωή του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης