Ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό σε εκκεντρικότητα ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της TESLA Elon Musk και η Καναδή τραγουδίστρια σύντροφός του, με την οποία έφεραν στον κόσμο ένα αγοράκι. Όλα δείχνουν πως αυτό το μωρό του ήταν γραφτό να είναι διαφορετικό από τα άλλα λόγω της γονεϊκής εκκεντρικότητας.

Ανακοίνωσαν οι γονείς του πως το όνομα του θα είναι «X AE A12», που παραπέμπει σε πρωτότυπο μαχητικό αεροσκάφος ή σε μοντέλο διαστημικού οχήματος για μεταφορά των ανθρώπων στον Άρη. Για να είμαστε ωστόσο ειλικρινείς, η συνθηματική αυτή γραφή παραπέμπει και σε πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου ή και σε κωδικό ψηφιακής καταχώρισης ατόμου σε κοινωνία τύπου MATRIX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαίως στην Καλιφόρνια, όπου γεννήθηκε το παιδί, υπάρχουν κανόνες και απαγορεύσεις ως προς την ονοματοδοσία, αλλά προφανώς ο πάμπλουτος κ. Musk θα γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων του ό,τι ισχύει για τους κοινούς θνητούς. Βεβαίως κάποια στιγμή, πολύ αργότερα, θα πρέπει οι γονείς να εξηγήσουν στο παιδί αυτό γιατί επέλεξαν ένα όνομα που θα το διαφοροποιεί εντελώς από τα άλλα παιδιά με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η σύζυγος του Musk ανέλαβε να εξηγήσει στο Twitter τι ακριβώς σημαίνει το όνομα και πώς προέκυψε. 

Στην ανάρτησή της, η Καναδή καλλιτέχνιδα και σύντροφος του Elon Musk έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το όνομα του νεογέννητου γιου τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπου «Χ» θα πρέπει να τοποθετήσετε τη μεταβλητή των εξισώσεων, τον «άγνωστο Χ». Το Æ, που έχει καταργηθεί από την αγγλική γλώσσα, είναι το σύμβολο που προτιμά η Grimes για το «AI», αρχικά που υποδηλώνουν την τεχνητή νοημοσύνη.

Το A-12 είναι το αγαπημένο πολεμικό μαχητικό του ζευγαριού, που ξεκαθαρίζει πως το ξεχωρίζει καθώς δεν φέρει όπλα, ούτε αμυντικά συστήματα, αλλά διαπρέπει μόνο για την ταχύτητα. «Υπέροχο στη μάχη, αλλά μη βίαιο» σημειώνει η Καναδή. Παράλληλα, το A στο όνομα του γιου της προέρχεται από τη λέξη «Αρχάγγελος», τίτλο του αγαπημένου της μέταλ τραγουδιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης