Συγκλονίζει το Χόλιγουντ η απώλεια του 31χρονου ηθοποιού Cory Monteith, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «Glee», ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος ηθοποιός βρέθηκε τo Σάββατο νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου από υπαλλήλους που τον αναζητούσαν, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα έπρεπε να βρίσκεται στο checkout. To zougla.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με στελέχη του ξενοδοχείου, τα οποία δήλωσαν συγκλονισμένα από τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες.
 

Ο  ηθοποιός είχε μεταβεί στον Καναδά στις 6 Ιουλίου, όπου και παραθέριζε στο Fairmont Pacific Rim Hotel, σε περιοχή του Βανκούβερ. Μάλιστα, σε πρόσφατη τηλεφωνική του συνομιλία με τον Adam Shankman, συνεργάτη και προσωπικό του φίλο, ανέφερε πως στα άμεσα σχέδιά του ήταν να επιστρέψει στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Cory Monteith πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Glee», ενώ η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Πλήθος μηνυμάτων αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας την απογοήτευση για το τραγικό γεγονός, καθώς ο εν λόγω ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο του αλλά και στο ευρύ κοινό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Adam Shankman, ο 31χρονος ηθοποιός ήταν πάντα συνεπής στα γυρίσματα, προσπαθώντας να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος. Μάλιστα, διακρινόταν για τη συναδελφικότητα και την προθυμία του να επιβραβεύει τους άλλους ηθοποιούς όταν τα αποτελέσματα ήταν τα επιθυμητά.

Tα tweets των διασήμων

Ο Cory και οι καταχρήσεις 

Ωστόσο, όταν έσβηναν οι προβολείς και ο Cory Monteith απομακρυνόταν από το στούντιο, μια δύσκολη πραγματικότητα τον περίμενε. 

Ο ηθοποιός έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ ήδη από 13 ετών, αλλά ύστερα από παρεμβάσεις του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος προσπάθησε να ξεπεράσει τους εθισμούς που τον κρατούσαν πίσω στην επαγγελματική και προσωπική του εξέλιξη. Έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη μπαίνοντας σε κέντρα αποτοξίνωσης – η πρώτη φόρα, μόλις έναν χρόνο μετά την ενηλικίωσή του.

Σύμμαχός του σε αυτήν την προσπάθεια ήταν η ηθοποιός Lea Michele, με την οποία διατηρούσε σχέση τον τελευταίο καιρό.

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ο ηθοποιός Κόρι Μόντεϊθ, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013, 09:34

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης