Το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της Λιβύης ανακοίνωσε χθες ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε 1.031 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχει διαγνωστεί πως προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό στην εμπόλεμη χώρα να φθάνει τις 38.468.

Το ίδιο διάστημα, άλλοι έξι ασθενείς υπέκυψαν στον COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας να έχει φθάσει τους 602 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, κατά τα επίσημα στοιχεία του κέντρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, 334 άνθρωποι διαγνώστηκε ότι ανέρρωσαν, με το σύνολο των ανθρώπων που αποθεραπεύτηκαν να ανέρχεται σε 22.410.

Τα δεδομένα που ανακοινώνει το Κέντρο, ένας από τους ελάχιστους θεσμούς εθνικής εμβέλειας στη Λιβύη, δεν θεωρείται πάντως ότι αποτυπώνουν την πλήρη εικόνα για την εξέλιξη της επιδημιολογικής κατάστασης.

Χθες η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (ΚΕΣ) επέτρεψε να ανοίξουν εκ νέου τα τεμένη, με προϋποθέσεις τη χρήση μασκών προστασίας και τη συμμόρφωση προς τη σύσταση να τηρείται η λεγόμενη κοινωνική απόσταση από τους πιστούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης